Countdown

18. Aderton dagar. Till detta:

side11side12

Side. Turkiet.

Och här ska vi bo:

side9

side6side3side5side1side2side9

Seven Seas Side. All inclusive. Fyrstjärnigt hotell vid stranden. Sand. Sol. Bad. Hav och poolområden. Vattenrutschbanor och alla tänkbara barn- och vuxenaktiviteter man kan drömma om.

Och det bästa bästa resesällskapet. 18 personer blir vi. Svärfar som fyller jämt, svågrar och svägerskor, barnens kusiner. Alla vi som om somrarna bor ute på sommarstugan tillsammans under semestrarna ska nu åka tillsammans en vecka till solen och värmen och njuta av färdiglagad mat och rum som någon annan städar.  På charter behövs inga scheman för vilken grupp som sköter matinköpen, grillningen,potatisskalningen, disken, dasstömningen och barnens bastuturer.

Koordination på hög nivå behövdes dock. Vi bokade resan utifrån några kriterier:  att 10 barn inte ska behöva flyga för långt, det ska vara varmt i maj och att det skulle vara direktflyg till den orten på samma datum från tre olika orter, Göteborg, Stockholm och Vasa. Så Side it is.

side13side14

SOM jag längtar. Speciellt idag när det är mulet, blåsigt, ruggigt och termometern visar 6 grader. (Däremot längtar jag något mindre efter dom sista dygnen innan vi är framme på hotellet i Side. Packa för fem, hund och katt som ska iväg och skötas, tre barn i ett flygplan osv. Men sen. SEN ska jag njuta.) 18 and counting.

Annonser

1 thought on “Countdown”

  1. Hej, hittade din blogg när jag googlade hotellet, vi bokar troligtvis dit idag, men åker inte förrän i augusti, det ser så fint ut, men jag har läst att botten i havet är stenig. Hoppas du skriver hur ni har haft det. Trevlig resa! Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s