Att ha hittat det man sökt

Jag var ju inte helt hundra nöjd med den här gardinen i Lovas rum. Inget större fel på den, pigg och färgglad och barnslig. Men den kompletterade inte helt det andra jag hade gjort om i rummet i gult och turkost. Men så igår hittade jag ett blommigt tyg i precis rätt ljusturkos /mintgrön med gula detaljer.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Ännu ytterligare ett steg utanför min bekvämlighetszon. Färggrannt, mönstrat, blommigt. Och utöver det, ‘fel’ längd, För mig har det funnits två sorters gardiner som varit acceptabla estetiskt. Hellånga sidogardier som når golvet eller en hissgardin. I rummets nyfunna retroanda beslöt jag nu att go crazy och även köra en retrolängd på gardinen. Inte helt övertygad ännu om att det var ett bra val, mitt öga skriker ‘var är resten?!’ när den når fållen som slutar vid fönsterbrädet. Men här ska det ju identitestkrisas var det ju sagt.
Nu är det bara den perfekta mattan som saknas. Förslag anyone? Gärna bomull, lättskött och tvättad, eventuellt smalrandig i en färg som passar i rummet och helst inte svindyr med tanke på att Lovas förra matta hamnade i roskisen efter tre månader, då gick den inte längre att rädda.

Annonser

6 thoughts on “Att ha hittat det man sökt”

  1. Längden är just praktiskt i småbarnrummet.
    För mattan sku jag nog välja något mörkare/starkare, helheten ser ut jätteljus just nu. Kolla Hobby Hall, de har en mängd bomullsmattor just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s