Mönsterfrossa

Japp. Jag tror jag får konstatera det nu. Att min inredningsidentitetskris är ett faktum. Dom som känner mig eller följt min blogg länge vet att mönster inte alls är min grej. Särskilt inte geometriska mönster i starka färger. Men här har ni dagens fångst från mönsteravdelningen.

SAMSUNG CSC

Svartvita grafiska mönster till mitt nästnästa projekt. Ja. Innan jag ens avslutat ett makeoverprojekt ett har jag redan påbörjat både projekt två och tre redan. Den runda kudden hade jag faktiskt redan från innan, jag tjuvstartade lite där i vintras och köpte den när jag fick syn på den på Jysk i nåt skede. Idag fick den kompisar från Anttilas uppdaterade Anno serie som ju är full av läckerheter.

SAMSUNG CSC

Och så dom här då. Annos finaste fina lakan som jag suktat efter länge och sett på både den ena och den andra bloggen. Men frånsett att dom inte alls passar in i färgskalan i vårt sovrum så finns dom inte för dubbeltäcke tyvärr. Men nu fick dom ändå komma hem, dom ska få lysa upp pojkarnas rum, som är projekt två på min lista. Luuuuv them. Är faktiskt helt störtförälskad i det här mönstret överlag och gult som skiftar lite mot senap har varit en storfavorit hos mig i många år, tidigare främst på klädesplagg men n äntligen då lakan.

Annonser

3 thoughts on “Mönsterfrossa”

  1. Vilket lustigt sammanträffande, jag sökte just efter de där lakanen på nätet i dag i hopp om att de skulle ha dem som dubbellakan, men icke 😦 Kanske vi borde starta en namninsamling? 😉 Dessutom har även jag förändrats i min inredningsstil så smått, plötsligt fann jag mig efter 26 år gilla färgen gult, och även en liten mässingsstake har plötsligt hittat hem till oss. Och så vill jag ha en massa Svenskt Tenn-brickor och tabletter, say whaat?

  2. Vi har de där Anno-lakanen i både gult och grått, och för tillfället använder vi inget annat. Då jag byter lakan så byter jag bara mellan grått och gult 😉 haha. Undrar hur länge det håller i sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s