Känsla för stil

Vi kör en favorit i repris. Dagens outfit à la Lova trotsmoster. Gårdagens hit, de tre numror för små gummistövlarna fungerar även idag. Pippimössa, mjukisbyxor och så snor man blusen av sin docka. Fråga mig inte hur hon ens fick påkrängt sig en docktröja utan vare sig knappar eller dragkjedja i ca storlek 60. Men hon har ju en viss känsla för stil, man få ju ge henne det. Jag har hört att dom här ‘napa-pajtorna’ vi alla hade i början på nittiotalet är på väg tillbaka nu.

SAMSUNG CSC

‘Men säg bara – Nej, du behöver ingen jacka inomhus, du blir för varm?’ och ta fram några alternativ hon får välja på istället kanske nån tänker.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Där fick du mamma. Detsamma gäller motsatt väg. Klär jag på henne nåt med milt våld som hon inte vill ha på sig, då klär hon helt enkelt av sig tillbaka direkt. Hon är och har alltid varit sin egen. Mera bulldozer än ballerina.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s