Snygga burkar

Jag tänkte fortsätta lite ännu på gårdagens snygg-förvarings-tema. Burkarna i gårdagens inlägg kommer jag troligen ha kaffe och te i och ha stående i köket men man kunde lika gärna ha haft dem i badrummet också och fyllt dem med vaddtussar och annat nödvändigt som oftast kommer i mindre vackra förpackningar.

Men det finns ju självkart också förpackningar och burkar som man inte behöver dölja eller byta bort och naturligtvis faller jag lättare för dessa än för dom mindre vackra. Sedan har man ju olika definition på vad snygga förpackningar är, men hos oss passar det givetvis bäst in med svart, vitt, grått och metall. Så här är en del av dom förpackningarna som jag gärna låter stå framme:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Jag är speciellt svag för burkar och förpackningar i silvrigt metall. Jag tycker dom känns gedigna och lite gammalmodiga. Det behöver heller inte bli dyrt för att man vill ha snygga förpackningar. Tidigare har man kanske fått betala ordentligt om man velat ha snygga designerburkar i badrumshyllan men nu hittas snygga burkar även hos dom billiga kedjorna. På bilderna en blandning av produkter från Dermosil, H&M, NoaNoa, Makeupstore och så thailändska salvor och hårvax inköpta på SevenEleven för ett par euro på andra sidan jordklotet.

Snygga handtvålsflaskor hittar man nästan överallt numera om man inte vill ha en i porslin som man fyller på vartefter. (Vi hade en sån men den höll inte för hala små barnahänder och kontakt porslinsflaska mot porslinsho så nu kör vi med plast) Denna snygga och praktiska stora enliterspumpflaska hittade jag på Citymarket.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Matchat i duschen också? japp.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Ja, jag är alltså så rubbad att jag till viss grad väljer schampo efter flaskan. Detta är givetvis en sanning med modifikation, jag skulle inte hålla mig med ett snyggt schampo som är uselt för mitt hår. Men det finns tusen schamposorter att välja på i butikerna och på nätet så man kan utan större problem hitta en sort som passar personliga preferenser vad gäller både hår, estetik och plånbok. (Jag är ytterligare lite mer rubbad så jag att jag alltid antingen river bort etiketten helt och sedan klistrar dit prydliga små Dymolappar eller som här, klipper bort den delen av etiketten som inte är prydlig).

Det här förfarandet kan ju givetvis anpassas efter eget tycke och smak. Nu råkar jag föredra svartvita och silvriga burkar men samma metod funkar ju också om man vill ha en regnbåge i badrumshyllan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s