Den nya pusselbiten

Jag har ju nämnt att det varit en del nytt på gång hos oss. I februari hade jag ett tillfälligt enmånadsvikariat som annonsförsäljare. Vad jag inte visste då var att det vikariatet i sin tur indirekt skulle leda till att jag skulle få ett annat jobb. Ibland löser sig saker på ett oanat sätt.

En ny pusselbit har fallit på plats. Från och med mitten på mars jobbar jag nu deltid. Halvdag, tre dagar i veckan medan William är på förskolan. Behöver jag jobba utöver det jobbar jag i det här skedet hemifrån. På det här viset har jag kunnat börja jobba litegrann utan att vi behöver ha barnen i dagis en endaste timme. Jag jobbar må-ons och Magnus som vanligt tors-sö. Ett pussel som passar vår familj perfekt tills vidare i alla fall.

På den här platsen hittar man mig nu måndag till onsdag:

arbetsplats1arbetsplats2arbetsplats3

Jag kan ju inte klaga precis. Galet snyggt kontor eller hur? Och det bästa? vad jag gör. Jag bloggar. Jep. Och instagrammar. Och facebookar. Och surfar inredning och bloggar om det. Lite andra uppgifter ska komma till vartefter. Tänk. Att den här bloggen som jag drivit nu i två och ett halvt år skulle leda till att jag nu fått möjligheten att göra det jag älskar mest. Blogga om inredning och få göra det för lön. Gotta luv it. Var? Här. Så nu kan den som vill stalka mig riktigt ordentligt inte bara följa mig via blogg och instagram i mitt privatliv utan även på jobbet.

Annonser

11 thoughts on “Den nya pusselbiten”

  1. Hej! Å vad kul för dej! Jag älskar också inredning och drömmer om att få jobba med det mer på något sätt. Hur fungerar det? Är ni flera på ett företag som skriver om inredning och bloggar om det? Förlåt om jag är för nyfiken 🙂 Ha en fin kväll! Mvh Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s