Sunny sunday

Ingen kan väl ha missat det fantastiska vädret idag. Som så många andra har vi spenderat precis hela dagen utomhus och inlett terasslunch-säsongen. Man kunde till och med sitta utan ytterplagg ett par timmar, det ni. Sådana här dagar har jag inte ens bråttomt till varmare tider. Vintern när den är som allra allra bäst.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Inte ett öppet öga idag heller som ni ser. Solglasögon vägrar dom dock bestämt alla tre. Nu hettar kinderna ordentligt och jag är inte helt säker på varifrån jag ska mana fram ork att ta mig på salsalektion även om det är en av veckans absoluta höjdpunkter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s