Lördag

Med pappa på jobb och storebröderna på vift med farfar halva dagen, har Lova och jag haft den ovanliga lyxen att ha girls-only lördag. Vi har njutit av lugnet i huset, sovit eftermiddagsvila tillsammans och varit ute på promenad över fälten. Lova valde den lata versionens promenad och matchade sin pulka ton i ton.

Image

Solen var så bländande att Lova blundar på varenda bild jag tog.  Och trots snön så känns det som våren äntligen är på väg på allvar. Här och var i soliga knutar tittar den bara marken fram. Och jag längtar nu efter att få fortsätta med trädgårdsarbetet som blev på hälft när snön föll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s