Livstecken från piratland

En oplanerad bloggpaus på en dryg månad blev det tydligen här. Det var inte alls meningen, det har bara hänt så mycket nytt att jag inte riktigt hunnit med allt och bloggen var helt enkelt en av dessa saker som fått skjutas upp lite.  Mer om det en annan gång. Men nu är jag tillbaka. Wihuu! är ni kvar då??

En annan sak som fått vänta av diverse orsaker är Elias barnkalas. Han fyllde fem år redan den 23.2 och då firades han med släkt och vänner, men hans efterlängtade piratkalas blev inte av förrän idag. Äntligen fick vi ta fram ansiktsfärgerna och skarfarna och knäbyxorna och go crazy.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Det serverades kanonkulegodis och guldpengar. Trossar och rep i from av lakritssnören. Det bjöds på skattjakt och sjömanstatueringar och sist men inte minst dödskalleglasstårta. Elias är inte förtjust i tårta och önskade istället glasskalas, so glass it was. Glass i stora lass med mängder av såser, kex, strössel och maräng till. Och nu när födelsedagsbarnet somnat nöjd och färdigkalasad är mamma rätt så nöjd att det dröjer ett halvt år tills nästa barn fyller år.

Annonser

1 thought on “Livstecken från piratland”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s