Sedan sist

Jag hinner inte riktigt med nu märker jag. Ska försöka skärpa mig bara jag får lite rutin på den här nya lite mer intensiva vardagen med inslag av jobb, träning och danslektioner utöver den vanliga rumban. Så tills vidare får ni njuta av vårt liv i instagramversion. Ni som följer mig på insta kan hoppa.

Sedan sist har vi:

sedan1

Ätit gott på restaurang för att fira att jag tagit steget ut i arbetslivet (om än ett halvt nu än så länge).

sedan2

Nybakt varm äppelpaj med vaniljglass på var inte helt fel.

sedan3
Skyddat oss från utomjordingars hjärnexperiment med aluminiumfolie.

sedan4sedan6

Gjort det vi gör varje söndagmorgon som goda kristna och infunnit oss i kyrkan innan kl 10 på morgonen. Harkel. Nåja, vi tummar väl lite på det där med varje söndag, eller nån söndag överhuvudtaget sedan skriftskoletiden då. Men vad gör man inte för sin fyraåring som stolt som en tupp vill sjunga ‘när det stormar’ allt vad han orkar tillsammans med sina klubbkompisar  inför alla tanter och farbröder som anlänt till högmässan.

sedan5(Nej Elias varken suger på tummen eller slår sin syster, han skulle faktiskt just stryka henne på kinden med baksidan av sin hand)

Och igen, det BLIR lättare detta med småbarn. Hur jag vet det? För att det för ett år sedan hade varit totalt omöjligt att fixa en morgon ensam i kyrkan med våra tre kids utan att nån av dem hade  ställt till med nån slags scen, skrikattack, eller varför inte en lite eldsvåda i nåt hörn. Nu satt dom där, alla tre på rad på kyrkbänken utan problem. Lite mutade jag dem löfte om saften och bullan som vankades i församlingshemmet efteråt. Men ändå. I’m tellin ya. Ett år sen hade det inte gått. Jag hade inte ens utsatt mig för att ge det ett försök. Men nu. Mamma nöjd, barnen nöjda, och Elias fick sjunga med sina kompisar.

Och idag började jag jobba då. Att sånt sedan sist. Ni då?

Annonser

2 thoughts on “Sedan sist”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s