Veckan då allt hände

Veckan då jag helt förträngde min bloggskyldighet går också till historien som veckan då allt sådant som jag planerat för i evigheter men inte kommit till skott med faktiskt hände.

Detta var veckan då jag igen gick med i ett gym efter drygt sex års uppehåll. Har hunnit med några timmar och fullkomligt ÄLSKAR det. Hela grejen är som manna för min själ. Att få komma bort en stund hemifrån för mig själv, ha roligt till musik, svettas och känna mjölksyran bränna i musklerna för att sedan få sitta hur länge jag vill i en tyst bastu, duscha så länge jag vill utan att nån står och bankar på duschskåpsdörren eller rycker i dörrhandtaget och vrålar för full hals ‘maaaammmmaaaaa näääär koooommmer duuuu??!!’ images

Det var också veckan då Magnus och jag uppfyllde en flera år gammal dröm. Drömmen om att någon gång, sedan när våra barn är så stora att dom kan vara ensamma hemma ett par timmar kunna skaffa oss en gemensam regelbunden hobby att komma oss iväg på en gång i veckan. Något roligt och lättsamt, något vi båda är totala noviser på. Gärna nåt med dans kanske, just för att vi är totalt värdelösa på dans bägge två. Detta var alltså veckan då Magnus och jag fixade barnvakt ett par timmar varje söndag hela våren och började på en nybörjarkurs i SALSA för par. Så galet roligt. Söndagkvällar är mina absoluta favoritkvällar nu. LUV it.

Och sist men inte minst var det veckan då jag plötsligt utan att riktigt ha förstått hur snabbt det gick, fick jobb. Iof sig ‘bara’ ett vikariat för en månad till att börja med men för mig som varit hemma med barn och endast studerat på deltid nån timme här och var de senaste sju åren så är det en stor förändring. Jag börjar redan nu på måndag dessutom. Desto mer tänkte jag inte avslöja om det än att det är ett deltidsjobb, att det är relaterat till mediebranschen men är inom försäljning.

Nu ska jag avrunda denna intensiva vecka med ett välförtjänt glas rödvin och en ask toffifee i soffan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s