En sjuårsdag

Stora killen vår. Redan sju år gammal. Det är så jag blir vimmelkantig. Jag minns min egen sjuårsdag som något inte alltför avlägset. Minns vad jag hade på mig. Vilka presenter jag fick. Vilka vänner jag bjöd. Vilka lekar vi lekte och hur dofttsuddisarna man fick i goodiebagsen doftade.

Idag var det Williams sjuårsdag. S S S S S SSSEn ny hjälm till pulkbackarna, cyklarna och skateboarden fick han efter att han redan lyckats ha sönder tre stycken andra. Får hoppas att denna lite stabilare modell håller bättre än dom andra för hans omilda behandling (hjälmarna har inte suttit på huvudet då dom gått sönder som tur). Lite kläder, en taklampa till hans rum och ett nytt dataspel. Presenter för en pojke som skall börja skolan inkommande höst.

Dekoren fick gå i svartvitt idag. Vimplar tillverkade av servetter var en favorit i repris. Sugrören fick också små flaggor av washi-tejp. Barnen fick designa egna ballonger, ett mycket uppskattat pyssel!

Tårtorna var även dom beprövade säkra kort. Hiroshima-maräng-kakan från ifjol fick göra ett återbesök. Mindre rinnig denna gång så den såg någorlunda prydlig ut innan man började skära den. Där tog det prydliga sedan ett abrupt slut. Mumsig som alltid. Marängbottnar, chokladtryffel och jordgubbs-hallon-gräddvisp. Det KAN bara inte bli fel. Och så en pepparkakscheesecake på det.

En lyckad dag. Födelsedagsbarnet somnade lycklig och nöjd. Nästa vecka väntar Star Wars barnkalas.

GRATTIS PÅ SJUÅRSDAGEN FINASTE WILLIAM!

Annonser

1 thought on “En sjuårsdag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s