Inget nytt

Bloggen går lite på sparlåga just nu. Det är mest för att jag inte har så mycket att komma med dessa sista dagar innan jul. Vi trullar mest på med vardagliga saker, pysslar och pyntar det sista och promenerar hund i sibirienkyla.

IMG_0323

Beundrar vackra jämna snötyngda granar i naturen men släpar hem en ful en från julgransförsäljaren för att det var för kallt och för lång kö för att mans kulle orka börja välja med nogrannhet som jag brukar. Jag ska försöka rädda den med massor med pynt.

IMG_0324

Har ni alla tagit jul redan eller vad sysslar ni med? Rocky road verkar stå högt i kurs hos nära och kära så jag ska ge mig på att laga det för första gången i helgen. Tänker att man väl inte kan gå fel med snuskiga mängder choklad, nötter, kola och marshmallows.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s