Arvet 3.0

Min mamma brukar alltid berätta för mig om hur jag bytte kläder tio ggr om dagen när jag var barn.

IMG_0312
Jag tror Lova har tagit detta med kläder till nästa nivå. Klockan är lunchtid och loppan är inne på outfit no 5 eller mer för dagen. 90% av innehållet i hennes klädskåp ligger utdraget på golvet som alla andra dagar trots hasp som installerats på skåpet i ett tafatt försök att förhindra detta. Såhär glad blev hon när jag försökte föreslå att det räckte med klädbyten för en stund.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s