Om att komplettera varandra

En ganska typisk kväll hos oss. Medan jag sitter med skruvmejsel, sockerbitar och en kabel som hunden lyckats tugga av och skalar en sladd med tänderna som jag sett min pappa och mina bröder göra, så dukar Magnus kvällsmål, borstar tänder, nattar barn, viker byke. 

När barnen är lagda tänder jag ljus, lägger på en massa hummande oommande mantran på hög volym och rullar ut yogamattan. En meter bort i soffan sitter Magnus framför sin dator med hörlurar i öronen och ser på UFC.

Det balanserar ut sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s