Om att inte kunna hålla sig längre

Jag beslöt att det var dags nu. Att släppa loss mitt inre julfiilismonster. Det är trots allt lillajul inkommande helg och grannarna har sportat uteljus i sina buskar och träd nån vecka nu redan, så jag tyckte det var relativt riskfritt. Utan att bli stämplad som gatans crazy christmas lady.

Så lite diskreta grejer fick smyga sig in här och var idag. Inga röda tomtar så långt ögat når. Jag förstår att det förvånar er enormt.

Julmusiken har ekat hela dagen lång och vi har dansat och rockat barnen och jag tills grannpojken som var här på playdate stirrade på mig på ett sätt som sade ‘sådär brukar inte mammor hålla på hos oss’ och jag fick lägga band på mig. Nu när barnen somnat sörplar jag rykande het glögg så jag bränner tungan och en stor del av julklapparna ligger redan tryggt gömda och inlåsta i centralgarderoben. Bring on christmas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s