Mustaschkul

Vi närmar oss slutet på månaden och får snart igen välkomna en mindre pickig pappa och make igen. Men för att visa vårt stöd dessa sista dagar som Veckoslutskommittén deltar i Movember så drog vi vårt strå till stacken idag och hade lite roligt med vattenfärg och svart papper.

Vips hade vi hur roligt som helst i en halvtimme och barnen tyckte det var festligt.

Vill man slå på stort eller har man inga barn  att skämma ut så kan man ju alltid ordna mustaschfest för sina vänner och skämma ut dem istället. Färdiga mallar finns att printa ut på nätet om man inte vill klippa och rita på frihand som vi gjorde idag. Fästes med fördel på ändan av sugrör eller så kan man använda sig av dubbelsidig tejp (jag använde mig av en liten bit silvertejp som jag rullade). Bilderna tagna från etsy.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s