Retrodrömmen

Som så många gånger förut när det plötsligt blir tyst här på bloggen nån dag är det för att jag har ett av mina älskade projekt på gång. Så även denna gång.

Igår var jag fullt upptagen med mina vänner galltvålen, skurborsten, kromputsen och bomullstrasan bland annat. Efter några timmar hårt arbete med att tvätta, gnida och putsa med diverse medel och några omgångar i tvättmaskinen har vi nu en ‘ny’ vagn åt Lova att sova i alla dagar ute på terassen och som rullar något smidigare än min kära Bugaboo Bee i snömodd och lera här ute runt oss.

Älska retro. Älska fönstrena på sufletten. Älska kromblänket. Älska den blekt lindblomsgrågröna färgen och det småprickiga insidan på sufletten (Syns tyvärr inte på bilderna ni får helt enkelt tro mig, vit botten med små grå och blekgröna prickar). Älska att det inte är vanligt tyg utan såndär bomullsbeklädd gallon som gammaldags flytmadrasser är gjorda av.

Jag har haft många vagnar förut men faktiskt aldrig någon retrovagn. Nu föll valet på en sådan helt enkelt för att jag inte ville sätta några större summor än max ett par tior på en vagn som skulle komplettera Been och fungera främst som terassvagn.   Så när denna skönhet i superfint skick dök upp för en liten struntsumma, var annars än Findit, så slog jag till.

Annonser

1 thought on “Retrodrömmen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s