Horngalen

When it rains, it pours. Från inga horn alls till nu detta.

Låtsas horn.

Äkta horn. Dom fick äntligen en plats på väggen och lite pynt på sig.

Och så nu detta åbäke som jag till min mans mycket stora förtvivlan släpade hem från loppis idag. Hahaha. Han protesterade högljutt hela vägen till kassan och försökte vädja till mig att lämna den där jag hittade den. Samekonst. Kitsch är väl kanske ett väl snällt ord för detta. Men jag var såld från ögonblicket jag fick syn på eländet. Och efter ett lager vit målfärg hoppas jag vi har en tjusig och annorlunda adventssljustake.

Vad tror ni? Vitpyttsen? hiss eller diss?

Annonser

6 thoughts on “Horngalen”

  1. Fint fynd du gjort. kul med nåt annorlunda och eget =) . Hornen som du har på väggen med ljusslingan rund var super snyggt tycker jag.
    Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s