Prinsessdrömmen

Där hänger den nu. På vår sovrumsvägg. Som ett smycke, eller en inredningsdetalj.

En hm klänning som jag fick syn på och som bara skrek mitt namn. Väldigt jag, på alla sätt och vis, i gräddvitt och silver. En riktig prinsessdröm för en trettitvåårig trebarnsmamma från förorten. Tyll och paljetter.

I vilket skede är det egentligen man borde börja anpassa kläderna enligt åldern? Är det okej för en trebarnsmamma över trettio att handla korta paljettklänningar från hm:s tonårsavdelning? Jag känner mig i alla fall inte riktigt redo än att bli så pass vuxen att jag måste ge upp tyllen och prinsessdrömmarna.

Annonser

8 thoughts on “Prinsessdrömmen”

  1. Kommer du ner på gala i år? 🙂
    Det liknar lite klänningen housewife hade på förra galan. Så nej, man blir nog aldrig för gammal, bara man inte känner sig för gammal! 🙂
    då sonen började i förskolan undrade ju några skolbarn om jag var mamma eller elev (förskolan är i samband med skolan). Köper ofta kläder från barnavdelningen, så ungdomssidan är ju inte alls paha. 😉

    1. Ser tyvärr dligt ut med galan för min del i år 😦 Magnus har julfest med jobbet samma dag o det r brist på barnvakter för oss vintertid. Jag handlar också ibland på barnsidan haha, få se hur länge man kan göra det utan att barnen tycker man e pinsam 😀

    1. Ja men det tror jag alla tror dom har. O när blir man då den där pantertanten som vill klä sig ungdomligt o inte inser att man bara ser desperat o pinsam ut haha 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s