Årsrapport

Varje år tar jag bilder av vårt hus från samma vinkel ungefär samma tid på året för att lättare kunna se framstegen. Det fungerar främst som minne och byggdagbok för mig själv. Det är så lätt att bli hemmablind då man bor mitt i det och det kan kännas tröstlöst och som om det inte går framåt alls.

2009 Slutet av sommaren. (Bilden tagen från Google maps streetview). Än så länge en åker. Men tanken hos oss om att kanske bygga här nån gång i framtiden har väckts.

 

2010 Byggåret. Slutet av oktober. Huset är klart frånsett lite finlir inomhus, ett par veckor senare flyttar vi in.

 

2011 November. Vi har fått gräsmatta och terass. Planterat träd, byggt lekstuga och sandlåda, skaffat gunga och ett hus för skräptunnorna. Huset har målats första varvet.

 

2012 November. Mer detaljer har kommit på plats: terasstrappa, spaljé, buskar runt terasskanten (syns dåligt på bilden nu när dom är utan löv),  staket mot gatan byggs som bäst. Lekstugan och roskishuset har målats, grus har lagts på framsidans upfart och tomtänden upp mot grannen har röjts. Dikena har grävts upp och prydnadssten läggs som bäst runt husgrunden.

Planer för nästa år: måla huset ett varv till, detsamma gäller de andra byggnaderna. Troligen blir det nån nyans ljusare. Planteringar i trädgården, mer buskar och blomland. Området runt terasstrappan ska färdigställas. Staketet målas. Snickerier på huset eventuellt.

Annonser

2 thoughts on “Årsrapport”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s