Halvvägs

Min kära make och hans kollega Nicke deltar i år i Movember och odlar alltså mustasch under novembermånad för att uppmärksamma mäns hälsa och framförallt då prostatacancer. Här kan ni följa dem och deras mustaschers utveckling.

Om en vecka ska dom dessutom ställa upp på en prostataundersökning och göra nånslags publicservicefilm om det.

En god sak. Helt klart. Heja heja för det.

Men.

Aldrig har jag väl nånsin väntat så på decembermånad som jag gör nu. Inte ens ett litet barn som väntar på jultomten kommer i närheten av den längtan jag känner efter att denhär månaden skall komma till ände. För det här med mustasch på min man. Nej. Inte riktigt min grej om vi säger så.

Halva tiden kvar. Tills dess får jag väl göra som en god väninna rådde mig (hennes man deltar också i movember). Blunda, och tänka på Ryan Gosling.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s