En morgon med dom bästa

Tidigt i den mörka novembermorgonen ‘smög’ vi upp. Så mycket smygande man nu kan åstadkomma med tre ivriga småbarn, en kissnödig hund och en katt som jamar högt av hunger.

Efter en liten incident involverande lite kroppsvätskor (inte hundens eller kattens) på golvet i halva huset och sedermera då även på mig (don’t even ask) följt av snabbdusch i kolmörkt badrum pga strömavbrott i halva huset, vilket resulterade i att jag i blindo torkade av mig med hundens leriga ‘torkatassarnaefterpromenadlängslerväghandduk’ (jag tyckte väl den luktade lite konstigt och kändes lite, sträv?) försökte vi börja förbereda farsdagsfrukost i ett kök utan elektricitet. Efter lite flyttande av astung espressomaskin till elförande uttag och lite annat trix (myyycket tystlåtet naturligtvis, inte väcka pappa) tågade vi så äntligen in till en ‘djupt sovande och intet ont anande’ pappa med frukostbricka, tända ljus, ett berg av hemlagade teckningar och dagistillverkade papiermaché- och mjölkkartongskonstverk och sjöng så fönsterglasen skallrade:

Lille far, lille far, lille söööte faaaaaren.

En sån karl, en sån karl,det e  tur vi haaar en!

Många kramar och tankar skickar vi också till moffa i Thailand som vi inte kan uppvakta idag. Grattis på farsdag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s