Det kollektiva hjärnsläppet

Jag har läst igenom föregående inlägg minst tjugo ggr. Jag är hopplös med tryckfel så jag korrekturläser alla inlägg många många ggr. Magnus har läst det åtminstone en gång. Och ingendera av oss märkte nåt.

Förrän nu. När jag började fundera. Väntas nu. Så ska det låta??? Hahahahaha. Vi hatar ju Så ska det låta. Det är ju Så mycket bättre vi ser på. Hoppsan. Tomejto tomaato. Svenskt musikprogram med kändisar som deltar, Men ändå. Hur kan man få sånt fullständigt hjärnsläpp och inte ens reagera på det oavsett hur många ggr man ser det? Hahaha.

Annonser

2 thoughts on “Det kollektiva hjärnsläppet”

  1. Då jag läste förgående inlägg så läste jag så mycket bättre fast de stod det andra. Så de blev ändå rätt. Hihihi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s