Alla goda ting börjar på S

Skavlan. Så ska det låta (edit: Så mycket bättre menade jag ju nog hahah). Solsidan.


Och smörgåstårta.


När barnen somnat tog jag fram överraskningen. Det finns få saker Magnus älskar mer i matväg än smörgåstårta, men jag har aldrig gjort en själv innan. Så nu bestämde jag mig för att testa först med två mini-smörgåstårtor gjorda på tre våningar av vanliga fransbrödskivor. Och det får väl nog lov att bli fler gånger i lite större format för det var en hit. En skön avslutning på farsdagen och start på vår helg.

Annonser

5 thoughts on “Alla goda ting börjar på S”

    1. Ja det funkade hur bra som helst o så behövde dom inte stå dra sig lika länge för att bli saftiga heller då brödmängden var så pass liten 🙂

  1. Mums.Smörgåstårta är min favorit, tur att jag inte äter den allt för ofta så är den alltid lika god. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s