Stenrik

Bloggen är stendöd. Orsaken? Bland annat att vi plötsligt blivit stenrika. (haahaa)

Det är ju en himla tur att jag älskar stenar och älskar att göra stenanläggningar. För nu har jag minsann att bita i. Tio ton sten att plocka med så det står ut genom öronen. Men roligt är det. Och så gör det sån stor skillnad också.

Före:

Efter:

Och ja, jag plockar varenda sten individuellt för hand för dom är för stora dimensioner att ta med skovel eller motsvarande. Konstigt nog tycks Magnus vara helt nöjd med att låta mig få ha det här projektet helt för mig själv.  Så nu hoppas jag på att avsaknaden av ordentlig vinterkyla och snö håller i sig ett par veckor till så jag hinner komma en bit på vägen.

Annonser

5 thoughts on “Stenrik”

  1. Det där har jag tänkt att ta som sidoprojekt på vår gård i 2 år. Dax att sätta det som prio nr 1 om det ska bli nåt antar jag. Har du bara satt på markduk & börjat rada eller har du grävt bort nåt också?

    1. Jag grävde bort gräset så långt ut som jag skulle ha stenarna och sedan lade jag plast istället för markduk, helt enkelt för att vi sedan byggtiden hade en stor rulle tjock past liggandes i garaget. Och sen bara rada, och rada, och rada 😀

  2. Hej, brukar läsa din blogg men int ekommentera. Nu måste jag bara fråga var ni har köpt stenarna och hur mycket de kostade? Har funderat på samma projekt till nästa sommar.

    Tack för en bra blogg!

    1. Vi köpte våra från Risbergs, dvs Alskat krossen, man får åka dit och kika på olika högar och välja vilken dimension man vill ha, vi valde osorterade av alla olika dimensioner men det är ju en smaksak vilket resultat man vill ha. 19,70 per ton inklusive momsen, frakten tillkommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s