Dagens

Dagens sten’mur’. Den lilla, nyss påbörjade, mycket blygsamma framtill dvs som jag anlagt idag och igår. Den större lite maffigare i bakgrunden med historiska vingeslag har min farfarsfar anlagt fick jag berättat för mig igår.

Dagens leriga skor. Gotta luv kvalitet. Dessa vandringskängor fick jag av min mamma när jag var 18 år. 14 år senare är dom om än inte så vackra, fortfarande fantastiskt stabila, världens skönaste, vattentäta, lertäta och inte det minsta nötta under all skit. Dom lär hålla 14 år till utan problem. Och snart är dom dessutom moderna igen, kängor och vinrött lär vara på väg tillbaks. Wohoo.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s