Att verkligen förtjäna det

Sex timmars kämp i leran med stockar och stenar, följt av några timmars garderobstädning, loppis-sorterande och dymo-tejpande. (Jag fick en förfrågan om dymo-inspis-bilder, det kommer) Jag tror faktiskt jag aldrig förr har varit såhär välförtjänt av en bytta chokoglass i soffan faktiskt.

Och fråga mig inte varifrån min plötsliga energi kommer, jag är varken gravid eller hög på amfetamin. Eventuellt har det nåt att göra med att vi första gången på sex o ett halvt år inte har ett barn under  två år och allt som följer med det.

Annonser

2 thoughts on “Att verkligen förtjäna det”

  1. tror jag frågat om glassen tidigare, nångång för länge sen när den syntes på bild här, att varifrån kommer den?! men tror inte jag fick nåt svar. eller så har jag bara missat det…
    och jag kom ju på var ”felet” var när mina kommentarer inte syntes, fick lämna bort min blogg-adress, så funkade det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s