Save it

Man brukar ju säga ‘save it for a rainy day’.

Jag tycker ärligt regnet sku kunna ta och ‘save it’ nu.

Vilken tur att min man tycktes ana att jag behövde lite underhållning efter en seg regnig dag som denna och kom hem med en ny leksak åt mig. Varje gång det utkommer en ny Iphone modell har jag äran att ärva föregående modell av nån lite mer hipp och up-to-date än jag. Alltid ett steg bakom kan jag nu, något senare än alla andra, säga woohoo, Iphone fyran!  Jihuu va cool jag är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s