Snygga bruksföremål

För mig är en väldigt viktig del av en snygg inredning att även ha snygga bruksföremål som inte stör fast dom ligger framme. Dom flesta tänker i dagsläge på att matcha köksmaskiner, hushållsmaskiner och dylikt eftersom dom står framme i köket. Men varför inte också välja snygga städredskap och säkerhetsprylar? Saker man använder alla dagar eller som man behöver ha nära till hands.

En traditionell kvast av trä och naturborst är till exempel betydligt snyggare än en i plast.

En liten borste och skyffel kan pryda sin plats på en krok på väggen i köket om dom är snygga. Vackra och dessutom gedigna material som metall och trä istället för plast. Snyggt och av bra kvalitet betyder heller inte alltid dyra designerprylar. Det här settet hittade jag på Motonet för under en tia.

Designade brandsläckare har man ju sett ett tag nu, speciellt i inredningsbloggar. Även brandfilten kan vara en prydnad istället för en ful röd grej full med text (instruktioner finns nog även på denna men inte mitt fram). Destu större chans att man inte gömmer undan den i nåt skåp där man aldrig hittar den när olyckan är framme och det är bråttomt.

Den här varianten finns på Suomalainen Kirjakauppa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s