Tavelvägg – check

Vi har blivit med tavelvägg. Äntligen. Ännu ett av mina långtidsprojekt som jag fnulat på i flera år men aldrig riktigt hittat vare sig ork att ta tag i eller egentligen den rätta platsen för det heller. Men nu.

 

När vi möblerade om i sovrummet blev en hel vägg fri för egentligen vadsomhelst som inte sticker ut för mycket. Så tavelvägg it is.

Jag håller ännu på med det sista finliret i resten av sovrummet så ni får vänta några dagar på att se det övriga rummet. Sovrummet har varit ett rum som har plågat mig länge och jag har av nån anledning haft lite svårt att riktigt få till det så som jag velat. Saknat den där rätta lite lyxiga hotellrumskänslan. Det är nu först jag börjar vara någotsånär nöjd med det. Stay tuned.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s