Att ändra om lite

Som ni ser håller jag på ändrar om lite härinne på bloggen. Jag ville ha det lite mer enkelt och avskalat nu till hösten. Lite tråkigt att det här temat inte tillåter ett ordentligt sidhuvud men jag får väl försöka hitta på nåt med namnet, vi får se. Men vad tycker ni såhär långt?

Sidhuvudet länkar inte till startsidan längre märkte jag, så det ska jag åtgärda med en startsida-knapp nånstans uppetill. Andra förslag?

Annonser

2 thoughts on “Att ändra om lite”

    1. Tyvärr kan man inte anpassa hur breda dom olika kolumnerna är, det är en fördig mall helt enkelt. Det stör mig lite också men det som jag gillar med temat överväger ändå den nackdelen så jag körde på det här temat nu ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s