En vanlig fredagkväll

Några enkla ingredienser som bäddar för en skön fredagkväll:Vanlig risgrynsgröt med fruktsoppa till middag. Min mommos och gamlamommos klassiker. Allt annat än GI och trendigt som fredagsmiddag. Däremot enkelt, billigt och barnen ÄLSKADE. Och jag fick rysningar av välbehag av gamla barndomsminnen. Promenera den vanliga hunden i krispig kall höstluft. Lova trivdes som vanligt i Manducan men hatade som vanligt att bli fotad.Och sen när barnen somnat. Det vanliga. Film, soffa, rödvin, ost och kex.

Och det finns faktiskt inget som lockar mer än detta trygga vanliga vardagsliv just nu. Inte en vild natt på nån krog, inte en hajsafari i Australien. Jag är så ruskigt nöjd och belåten här i min vanliga soffa i mitt vanliga hus med min vanliga man med vår vanliga rödvinsflaska med våra vanliga underbara barn sovande i sina vanliga sängar.

Annonser

4 thoughts on “En vanlig fredagkväll”

  1. vilket feelgood inlägg, älskar också vanliga fredagskvällar. Man mår helt enkelt bra och är avkopplad!
    p.s jag läste först fel det sista ordet på vad som ni åt med osten… hihi

  2. Så härligt att läsa din blogg-ingen jakt på dom dyra fina kläderna,inget skryt -tycker ni e en sån rar familj-
    -G-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s