Inredningsprojekt pågår

Minns ni mitt lilla inredningsuppdrag? Det har legat på is ett tag medan jag letat efter lämpliga möbler att inreda med för en billig peng. Och idag hittade jag dem. Så idag har jag tagit mig an det här rummet:

Ett typiskt rum på ett boende. Idag bjuder jag bara på före bilder, ni får vänta lite på efter bilderna än för jag har rummet lite på hälft ännu. Men det har varit ett otroligt roligt och intressant rum att inreda eftersom jag har fått ta helt nya saker i beaktande jämfört med när jag inreder för mig själv.

Bland annat dessa saker har jag fått ta i beaktande:

-Vid val av material har jag fått försöka hitta sådant som är lätt att hålla rent för bästa möjliga hygien.

-Önskemål om pigga färger och mönster. Gärna med inslag av natur och trädgård.

-Pris. Det mesta på ett boende kan försvinna trots att man märker allt med namn. Dyra designgrejer eller oersättliga släktklenoder faller alltså bort.

Målet är att få rummet mer ombonat och hemlikt, att få bort institutionskänslan så gott det går och att skapa ett rum som är ljust, piggt och glatt. Ett rum där både den som bor där och dom som besöker skall ha det bekvämt och trivsamt. Stay tuned för efter bilder!

Annonser

3 thoughts on “Inredningsprojekt pågår”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s