Om att bo mitt i idyllen

Och kvällen fortsatte lika idylliskt som dagen faktiskt. När farfar kom på ett besök passade Magnus och jag på att smyga ut på en promenad med hunden över fälten häromkring.

Det känns onekligen väldigt lyxigt att ha förmånen att bo mindre än 5km från centrum och ändå få bo omgiven av allt det här. Att ha huset omgivet av en slingrande grusväg, fält och skog. Att inte behöva söka sig till en inhängnad hundpark för att släppa hunden fri. Att ha skid och löpspår några meter från dörren. Och ändå ha bara ett stenkast till både stan och stora shoppinggallerior. Det bästa av två världar helt enkelt.

Annonser

3 thoughts on “Om att bo mitt i idyllen”

  1. Halo på er.. Visst är det fint där! 🙂 ville bara slänga in några ord, jag o min mor brukade ochså gå på de lindorna förut men vi slutade med det för våra hundar fick de vassa halmstrå i tassarna som står upp och blir kvar efter att de tröskat och det blev veterinär och medicin på detta för det blev infkterat snabbt.. de är ju sylvassa! Men man skall göra precis som man själv känner om man vill gå där med hunden eller ej. Detta är ju inget man tänker på heller medan man är där ut och går.

    1. Jo vi funderade på det där om det inte gör ont i hans tassar, det var ju första gången nu sedan vi fick hund som vi varit ute på nytröskade fält, men han verkade nog inte få alls ont men inte är det nu nåt vi kommer att göra varje dag. Ska hålla uppkik på hans tassar i alla fall, tack för tipset!

  2. Verkligen idylliskt! hälsa din Magnus att jag lyssnar flitigt på veckoslutskommiteén! Gillar det att han (o Nicke) är insatta i popkultur o nyaste filmer, dagens lista var tex mycket bra, min man lyssnade oxå noggrannt (han brukar dissa x3m för det mesta)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s