Datenight

Vi har inte försvunnit. Bara varit upptagna med annat än bloggande de sista dagarna. Och ikväll fick vi en sällsam lyx, en datenight. Två o en halv timme för oss själva, bara Magnus och jag, lite god mat och stans bästa vitvinssangria. Och så en kort vandring hand i hand (med varandra för en gångs skull och inte med tre stycken barn) genom spöregnet.Himmelskt.

Annonser

1 thought on “Datenight”

  1. Äh, avundet! Jag hade korkat en god flaska vin, tänt ljus och fixat en skön spansk film – men allt min karl gör är att hålla krampaktigt i sin iPad och breda ut sig på hela soffan. Tror jag ska gå o lägga mig istället och hoppas på en trevligare lördagskväll istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s