TGIF

Som alla söndagkvällar inleder vi helgen. Den här veckan är det bara lite mindre gott sällskap och rödvin som dominerar och destu mer Vicks vaporub, Strepsils och pepparmyntte. 

I min desperation när barnen nu somnat och Magnus är på vift och jag är ensam med min förkylning försöker jag, för minst tionde gången, ge klassikern Pulp Fiction en chans. Jag har aldrig lyckats stå ut och se den till slut. Men nej, jag tror inte det händer ikväll heller. Jag veeeeet att man bara måste älska den, men jag är och har aldrig varit nåt Tarantino fan.

Kan nån snälla förklara varför den här filmen ska vara så sjukt briljant? I just don’t get it. Jag har säkert sett tusen filmer och jag skulle på kort tid kunna räkna upp hundra bra och underhållande filmer. Pulp fiction inte bland dem. Är det alltid bra bara för att det är kult?

Annonser

3 thoughts on “TGIF”

  1. När jag såg den första gången så var jag i tidiga tonåren och då var den så annorlunda och oförutsägbar, och när jag efterhand sett fler Tarantinos tycker jag bara att det är sköna filmer, det är vrickat och blodigt och roligt och mycket citat. Men jag är ingen filmslukare sådär, och skulle jag göra en lista skulle den kanske rymmas i top50 ungefär, inte mindre. Men kämpa på där, och man måste nog se hela filmen! 🙂

  2. Oj vad jag håller med dig, då jag äntligen kom mig för att se den så blev jag helt VA??!! Hade höga förväntningar att det skulle vara en superfilm men det blev bara platt fall. Såg den nog till slut (tror jag) men behöver nog inte se den fler gånger.

    Och hos oss hade vi igår och idag lördag, imorgon och på tisdag har vi söndag, sen blir det måndag igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s