Älska hösten 3.0

Ja jag vet att jag upprepar mig. Men det är det här vårt liv består av mest just nu frånsett vardagligt trams som städning, lämning och hämtning på förskola, föräldramöten och tevesoffan om kvällarna. Att njuta av hösten. Och då är det här faktiskt trevligare att blogga om.

En snabb tur ut till sommarstugan fick det bli idag. Krusbären var stora som vindruvor. Vattnet låg högt och blankt och hade tid funnits skulle vi nog ha tagit en snabb bastu och ett dopp i det iskalla. Det får bli en annan dag ska vi hoppas. en sista gång för i år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s