På G

Ber om ursäkt för att vi försvann ett par dagar. Vi har varit lite utkalasade och sovit under soffbord bland annat.

Och så har jag dragit igång ännu ett av mina ‘måla-om-ett-findit-fynd’ projekt. Eventuellt det jobbigaste jag nånsin gett mig på att måla. Jag både hatar och älskar det här projektet på samma gång. Det kommer bli så fint så fint men det tar tid och tålamod och pill utan dess like.

Ett av få projekt jag faktiskt varit ytterst tveksam till att sätta vitmålpenseln på. Mitt Findit fyndade Pentik minivitrinskåp i massiv mangoträ. Trettio euro fick jag det för. Det fanns ett exakt likadant till salu samtidigt för 200 euro vilket väl ligger närmare inköpspriset gissar jag. Trät är så vackert, så vackert att det faktiskt stått ett halvt år omålat hos oss eftersom jag tänkte det får förbli trärent. Men. Det passar helt enkelt inte in. Gör sig inte hos oss i den färgen. Och förblev därför oupphängt och oanvänt. Så.

Hellre målat och älskat och använt, än bevarat och bortglömt och bortgömt. Men ja. Den här gången sved det faktiskt lite i min själ att måla över sånt fantastiskt fint trä.

Annonser

1 thought on “På G”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s