Om att se det positiva

I fredags när vi skulle iväg på vårt sedvanliga fredagsmammakaffe och jag höll på packade rullstolen i bakluckan funderade Elias lite över hur det hela skulle gå. Inte ett ord om hur ont det ska göra att bli lyft eller hur orättvist det kommer att vara då dom andra barnen kan springa och gunga och leka. Istället säger han med en spjuveraktig min:

‘Mamma! Då får jag ju vara som en KUNG I SOFFAN! Och alla får springa och hämta saker åt mig när jag ber dem. Fniss fniss fniss.’

Annonser

3 thoughts on “Om att se det positiva”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s