Klippet

Medan fadern i huset klipper skosnören så pinar jag mina barn i förväg genom att klippa deras hår själv och sedan föreviga det på bild så att dom får skämmas som tonåringar då dom tittar på bilderna och stönar över varför morsan inte iddes föra dem till en riktig frissa istället. William fick sig ett klipp redan en vecka sedan inför förskolestarten. Några dagar senare var det även Elias tur. En av sönerna har redan hunnit befinna sig gråtande framför spegeln över att mamma gjort honom så ful. Traumatiserad nu redan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s