Framsteg

Igår togs stygnen bort. Idag var vi första gången till öppna dagis med rullstolen. Det visade sig att bådadera var en hit för humöret fick sig en skjuts och rullstolen behövdes inte ens på ÖD och Elias började dra sig försiktigt fram sittandes på rumpan på golvet med hjälp av sitt friska ben och armarna. Livet återvänder. Sakta men säkert. Och jag är så sjukt lättad att se hur han blir mer och mer sig själv för var dag som går.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s