Köp bort

Eftersom Elias inte kan böja benet ordentligt på ett par månader nu har vi skaffat en framåtvänd bältesstol åt honom istället för hans bakåtvända som han suttit i hittills. Så nu har ni chansen att få en bra bilstol i bra skick till ett mycket bra pris.

Några år gammal Brio Zento. Modellen säljs fortfarande och har inte ändrat nämnvärt, lite annorlunda kudde har den nyaste modellen. Tex här kan man läsa om den.

Grå-svart. Tyget helt och rent, inga fläckar, nytvättat idag. Alla bälten, dom där mjuka grejerna på bältena vad dom nu heter och bruksanvisningen finns kvar. Medföljer också ett svart Brio sparkskydd för sätet framför eller bakom som är i nyskick, det är bara ett år gammalt. Rymlig och bra, Elias har suttit bekvämt bakåtvänd i den ända tills nu och han är ju 4,5 år. Kan vändas framåt också om man önskar. Bakåtvänd 0-25 kg, framåtvänd 9-25 kg, som bältesstol 15-25 kg.

Bara 70 euro. Köp bort så vi slipper ha den stående!

SÅLD!

Annonser

1 thought on “Köp bort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s