Känsliga bör blunda

En bild säger mer än tusen ord är ett ganska utnött uttryck. I det här fallet är det dock det enda lämpliga.

Eventuellt riskerar jag ju nu att igen bli anklagad för att vara pervers som bloggar Elias röntgenplåtar, men det må nu vara hänt då för med detta vill jag egentligen bara uttrycka min enorma tacksamhet och förundran över hur fantastisk läkarkonsten ändå är när man två dygn efter en så otäck olycka kan ligga hemma i soffan utan vare sig gips, bandage eller nåt annat yttre tecken på vad som hänt utom ett litet plåster på knät.

Annonser

3 thoughts on “Känsliga bör blunda”

  1. Jahapp, först nu läste jag de tidigare kommentarerna. Då få väl jag också gå under titeln pervers i så fall?! 🙂 Personligen vill jag inte skrämma någon utan snarare tvärtom, upplysa och uppmuntra andra i samma situation.

    Återigen önskar jag, Elias och din familj allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s