Idag

Det blev spaljébygge idag. Pappa och Magnus fixade en fin spaljévägg vid vår matplats på terassen så att vi slipper bli utstirrade av alla förbipasserande när vi äter middag.Lite vit målfärg och några små detaljer saknas det ännu, och så nån slags klängväxt som ska få börja slingra sig upp. Men vilken skillnad. Från total insyn från ett vältrafikerat promenadstråk och ett en meters stup rakt ner från terasskanten där barnen drattat ner både en och två gånger, till ett uterum.

Annonser

3 thoughts on “Idag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s