Semesterdagar

Inget nytt under solen här, vi njuter fortsättningsvis av sommaren och ledigheten.Sol, sandiga smutsiga fötter, läskande kall vattenmelon till mellanmål, picknick med grannungarna uppe på stora stenen på gården. Och som perfekt avslut på en sommarlovsdag, vattenkrig. Vuxna, barn, grannbarn och till och med hunden. Alla var dyngvåta när det var läggdags. Naturligtvis var det såhär puttenuttigt precis hela tiden också. Inga barn grät, skrek eller trotsade alls hundra ggr under dagens lopp. Och ja, jag dricker inte öl men om jag skulle dricka öl skulle jag dricka den här. Stort plus för snygg design på flaskan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s