Att väcka något som slumrat

Nu får det räcka med den här oplanerade bloggpausen. We’re back. Det verkar ju konstigt nog som det faktiskt finns några av er som fortfarande kikar in här varje dag. Och nu när folk jag möter frågar så gott som varje dag om jag slutat blogga får jag väl ta mig i kragen för nej, jag har inte slutat, det var inte ens meningen att pausa. Jag blev väl bara så trött på mig själv och den här bloggen och på samma bilder på samma barn i samma sandlåda varje dag och tänkte väl att om inte ens jag själv orkar med min egen blogg så gör väl ingen annan det heller.

Men ja, vi lever, vi mår bra, vi äter jordgubbar med mjölk, vi har inlett semestern ett par dagar sen och vi njuter av sommaren. Och imorgon börjar vi blogga igen, sådär på riktigt. Hoppas dom som gett upp hoppet med den här bloggen hittar tillbaka så småningom. Och ja, en sak till. Vad vill ni att jag bloggar om? Så vi inte hamnar där i den där samma sandlådan varje dag igen. Shoot. Önskemål välkomnas!

Annonser

8 thoughts on “Att väcka något som slumrat”

 1. Villan, villan, villan! Inredning inne och ute från skären. Fiffiga lösningar eller annat som bara funkar. Det du visat som ni byggt och som du målat/ restaurerat har varit jätteintressant!

 2. Som sagt, flera bilder från ert hem!Vill se sovrummen, badrummet, vardagsrummet, ja allt. lite sånt 🙂

 3. Jo huset kunde du ju gå igenom ett varv till, det är alltid intressant att se hur andra bor och har grejat och fixat.
  By the way så tog jag några jättefina bilder på vår dotter och er son idag på barnkalaset när dom svarvar träpinnar, dom var fruktansvärt söta båda två, ett bra team! Vill du ha dom på mailen så kan jag skicka iäg.

  1. Ja tack jättegärna, det har jag helt missat, jag stod t tydligen och tovade bollar jmed Lova just då säger Magnus 😀

 4. Alltt som är vitt, förstås! Vita härliga sommarklänningar. Vita trämöbler (vad ska man använda för målfärg?) Vita moln. Vit snö, sen i ett myycket senare skede. Vita gardiner. Vaniljglass. Vita Montazani-tofsar (?)… Vitt vin!

 5. Inredning så klart! 🙂 Fler bilder från huset och alla era projekt ute på gården. Vi behöver inspiration för att ta itu med våra gårdsprojekt! 🙂

  1. Håller med A-L 🙂 Vi vill ju bli inspirerade av eran terasstrappa, av era tapetval och alla fina gamla möbler ni fixat upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s