En pic nic

Solen sken. Det fanns mat. Det fanns trevligt sällskap för barn och vuxna. Och Mamma Mu och kråkan var där. Det kunde inte annat än bli bra.Vissa förkovrade sig i ballongdjur och ansiktsmålningar. Andra åt. Och åt lite till. Dom som vågade tog sig en liten ridtur. 

Annonser

2 thoughts on “En pic nic”

  1. Hej! Vi funderar på att satsa på ett ÄB katajatarhus och skulle väldigt gärna se (måånga) flera nya bilder från ert fina hus. Är vinkeln i ert hus i söderläge, dvs. sol ”i vinkeln” nästan hela dan eller hur är väderstrecken? Tacksam för svar! H. Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s