Ett decennium

Tio år. I tio års tid har jag nu stirrat dagligen på samma man. Pussat, kramat och grälat som galningar med samma man. När vi träffades var han nog mer en pojke än en man och jag en brunögd ung tös som hade alldeles för idealiska tankar om hur ett förhållande ska te sig. Vi var två mycket oslipade diamanter som nötts hårt mot varandra under åren. På andra sidan har vi kommit ut mer sammansvetsade än nånsin vågar jag påstå. Vi lyckades växa ihop istället för att växa ifrån varandra. Vi har blivit vuxna tillsammans. Byggt hem och bo tillsammans. Fött och fött upp världens ljuvligaste barn tillsammans. Villa, vovve och volvat tillsammans. Skrattat och gråtit tillsammans. Varit friska och sjuka tillsammans. Sett föräldrar åldras och insjukna tillsammans. Tränat, bastat, sovit, ätit, dammsugit, diskat, bytt blöjor, badat barn, varit på sjukhus tillsammans. Festat och rest tillsammans. Och sett en jäkla massa filmer tillsammans. Och ikväll dricker vi lite skumpa tillsammans. Puss älskling för våra första tio år.

Annonser

6 thoughts on “Ett decennium”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s