Den lurvige

Det kom en fråga här på bloggen. Och en del har frågat när vi träffat dem personligen också. Får han alltså stanna?Ja. Han stannar. Han är en oerhört charmig, glad, lugn och snäll hund. Och de tysta, lugna promenaderna med honom är som svalkande plåster på en stressad småbarnsförälders sargade själ. Ska försöka minnas det även i vinter när han ska ut klockan sju om morgnarna i beckmörker och snöslask. Men ja, vi är permanent med hund.

Namnet då? Ja vi kallar honom Jedi fortfarande och skulle han mot förmodan få ett annat namn nu inom de närmaste dagarna så får det i så fall vara nåt som låter mycket likt Jedi för hans skull. Men hittills har vi inte kommit på nåt bättre och vi byter inte namn bara för bytandets skull.

Annonser

8 thoughts on “Den lurvige”

  1. Alltså, jag vet faktiskt inte vad det är med den här hunden, men den väcker kärlekskänslor i mig (och det händer SÅ sällan med djur). Tycker så här spontant att jag älskar den, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s